fbpx
Alcoholverslaafde aap valt 250 personen aan, een dood

GFC NIEUWS- Een alcoholverslaafde aap zal levenslang worden opgesloten, nadat hij een bloedbad aanrichtte.

Kuala sloeg helemaal door toen zijn baasje stierf in Uttar Pradesh, India.

De man gaf het dier dagelijks sterke drank om te drinken en raakte hij door de jaren heen verslaafd. Na zijn dood kreeg de aap geen alcohol meer en liep het beest weg.

Kuala viel daarna eenieder aan die hij tegenkwam, in het bijzonder jonge meisjes. Een van de slachtoffers heeft het niet gehaald.

Een aantal kinderen dat hij aanviel, zal een plastisch-chirurgische behandeling moeten ondergaan, omdat Kuala delen van hun gezicht wegrukte.

Het beest zit nu al drie jaren opgesloten in een zoo en vertoont nog hetzelfde agressief gedrag. Volgens de zoo-eigenaar zal hij levenslang worden opgesloten.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…