fbpx
Ajay Moensi neemt over van Kabinetsdirecteur van der San

GFC NIEUWS- Ajay Moensi (VHP) wordt de nieuwe directeur van het Kabinet van de President.

De jurist Moensi zal overnemen van directeur Eugene van der San die 10 jaar geleden werd aangesteld door president Desi Bouterse, tijdens het Kabinet Bouterse-Ameerali.

Moensi was 10 jaar directeur op het departement Binnenlandse Zaken en was in 2005, 2010 en 2015 belast met de organisatie van de verkiezingen.

Het is te verwachten dat na de inauguratie van president Chandrikapersad Santokhi donderdag Moensi meteen zijn werkzaamheden op het Kabinet zal aanvangen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.