fbpx
Agressieve man opgesloten

Een man deed donderdag aangifte van vernieling tegen de 31-jarige Orpheo P. bij de politie van het ressort Nieuw-Nickerie.

Volgens een verklaring van de aangever gooide de verdachte met stenen op ene Moentadj en kwam één van de stenen tegen een autoruit van hem aan, met het gevolg dat de ruit een barst kreeg.

Moentadj deed ook aangifte tegen Orpheo voor poging tot zware mishandeling, mishandeling en bedreiging. Hij en de verdachte hadden eerder een woordenwisseling gekregen.

Orpheo verkeerde op 23 mei onder invloed van alcohol en kwam Moentadj tegen op straat. Orpheo raapte stenen die in zijn buurt lagen op, en begon Moentadj daarmee te bekogelen. Moentadj werd niet geraakt maar een van de stenen raakte wel een autoruit.

Orpheo werd opgespoord, aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.