fbpx
Agrariërs kunnen terecht op districtscommissariaten voor toestemmingspas

GFC NIEUWS- Het ministerie van LVV laat weten dat agrariërs in de verschillende districten voor het doen verplaatsen voor expliciet agrarische doeleinden en wel van huis naar de plaats waar de productieactiviteiten plaatsvinden en terug, zich kunnen wenden tot hun respectievelijke districtscommissarissen.

Men hoeft dus niet naar het ministerie van LVV voor een toestemmingspas.

“Het ministerie zal na overleg met de dc’s en de LVV- ressortleiders van het district alle medewerking verlenen zodat, uw bedrijvigheid voortgezet kan worden”.

– Voor huis aan huis leveringen van producten in het district Paramaribo, zult u zich wel moeten registreren bij het ministerie van LVV. De registratie kan via het e-mailadres: [email protected]

– De leveringen kunnen geschieden tussen 07:00 en 14:00 uur en wel op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

– Agrariërs hebben toestemming van het ministerie om hun producten eveneens voor hun huis te verkopen en wel tussen 07:00 en 14:00 uur.

– Bedrijven kunnen voor grote leveringen gebruik maken van de bestaande regeling van het Nationaal COVID-19 Managementteam en wel tussen 15:00 en 19:00 uur.

– Alle geregistreerde agrarische bedrijven worden verwezen naar het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…