fbpx

Agrariërs kunnen terecht op districtscommissariaten voor toestemmingspas

GFC NIEUWS- Het ministerie van LVV laat weten dat agrariërs in de verschillende districten voor het doen verplaatsen voor expliciet agrarische doeleinden en wel van huis naar de plaats waar de productieactiviteiten plaatsvinden en terug, zich kunnen wenden tot hun respectievelijke districtscommissarissen.
Men hoeft dus niet naar het ministerie van LVV voor een toestemmingspas.
“Het ministerie zal na overleg met de dc’s en de LVV- ressortleiders van het district alle medewerking verlenen zodat, uw bedrijvigheid voortgezet kan worden”.
– Voor huis aan huis leveringen van producten in het district Paramaribo, zult u zich wel moeten registreren bij het ministerie van LVV. De registratie kan via het e-mailadres: [email protected]
– De leveringen kunnen geschieden tussen 07:00 en 14:00 uur en wel op de maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
– Agrariërs hebben toestemming van het ministerie om hun producten eveneens voor hun huis te verkopen en wel tussen 07:00 en 14:00 uur.
– Bedrijven kunnen voor grote leveringen gebruik maken van de bestaande regeling van het Nationaal COVID-19 Managementteam en wel tussen 15:00 en 19:00 uur.
– Alle geregistreerde agrarische bedrijven worden verwezen naar het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme.

BEKIJK OOK
Voorzitter Politiebond opmerkelijk nuchter