fbpx
Facebook Pagelike Widget

Agent maakt misbruik van lichaam dode vrouw

GFC NIEUWS- Politieagent David Rojas (27) uit Los Angeles, VS, is aangeklaagd door familieleden van de 34-jarige Elizabeth Baggett, omdat hij het lichaam van de overleden vrouw onzedelijk betastte.

Rojas en zijn collega gingen naar de woning van de vrouw na een melding via 911 dat iemand omgekomen was na een overdosis drugs.

Terwijl zijn partner buiten de woning was, betastte Rojas de vrouw die dood lag in de woonkamer. Hij raakte eerst haar borsten aan en kneep vervolgens een aantal keer in haar tepels. Daarna liet hij zijn hand over haar geslachtsdeel gaan.

De zaak kreeg ruchtbaarheid, nadat de bodycam van Rojas enkele weken daarna werd bekeken door superieuren. Rojas had de beelden eerder aan enkele collega’s gewezen en werd hij door een van ze verklikt.

De familie vreest dat de beelden verder verspreid zullen worden en hebben een rechtszaak aanhangig gemaakt tegen de agent.

De familie eist compensatie. De agent is niet ontslagen, maar is met verplicht verlof.

De rechter moet nog een uitspraak doen. Hij riskeert drie jaar celstraf, indien hij schuldig wordt bevonden.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.