fbpx
Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

GFC NIEUWS- Het afslanksysteem dat in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat in het noorden van Paramaribo wordt toegepast, helpt veel sneller en makkelijker om af te slanken in vergelijking met andere afslankmethoden. Het is daarnaast veel gezonder en heeft een gunstigere invloed op het LDL- en HDL cholesterolgehalte en triglyceriden niveau.

Dat is de uitkomst van één van de langste en grootste Amerikaans- Israëlische studies naar verschillende afslankmethoden.

Bovendien mag er voldoende en lekker worden gegeten. Personen die willen afslanken hoeven in principe dus geen honger te hebben, wat door veel gebruikers als zeer prettig wordt ervaren.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gerespecteerde medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode, die behalve in het buitenland ook bij Constantin wordt voorgeschreven, bovendien veel gezondheidsvoordelen.

Recentelijk toonden professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat de LC methode heel gezond en meest doeltreffend is. Bovendien zijn er 23 Evidence–based Internationale studies van de afgelopen jaren geanalyseerd, waarbij onomstotelijk is aangetoond dat dit afslanksysteem het meest effectief, makkelijk en gezond is.

Volgens professor Cristopher Gardner van Stanford, mag er voldoende gegeten worden in tegenstelling tot andere systemen. Dit verklaart ook gedeeltelijk het grote succes. In ons land wordt het LC afslanksysteem frequent voorgeschreven door de Europees gediplomeerde afslankspecialisten van Constantin.

Volgens een internationaal gediplomeerde gewichtsexpert van Constantin zijn de resultaten van dit grote universitaire afslankonderzoek overduidelijk en veelzeggend.

“Deze afslankmethode passen wij van Constantin ook dagelijks toe en is in combinatie met Fatoff, Gemberslank, Dynamic Fat Burner of Grannur veruit de beste. Er is simpelweg geen betere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote wetenschappelijke studies tonen dat telkens weer aan”, aldus de Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin waar deze succesvolle afslankmethode wordt aangeboden aan de gemeenschap.

Ook een medische specialist zegt vanuit Nederland aan GFC Nieuws, weer verheugd te zijn met de uitkomsten van deze internationale wetenschappelijke onderzoeken.

De Europese top afslank- en verjongingsexpert Clark laat vanuit Valencia (Spanje) aan GFC Nieuws weten dat deze methode van afslanken veruit de beste, makkelijkste, snelste en bovenal gezondste is. “Talrijke gerandomiseerde studies hebben dat aangetoond”, weet de topexpert.

“Steeds weer wordt door gedegen universitair onderzoek bevestigd dat de afslankmethode die in Suriname alleen bij Constantin wordt voorgeschreven, het beste, snelste en gezondste resultaat oplevert. Vooral omdat je voldoende en lekker mag eten. In combinatie met Fatoff, Gemberslank, Dynamic Fat Burner of Grannur zie ik zeer mooie resultaten bij personen die willen afslanken”, aldus een ervaren afslankspecialist van Constantin.

Meer gezondheidsnieuws

Slimme toiletten die kanker kunnen opsporen

GFC NIEUWS- Wetenschappers aan de Standord University in de VS hebben een toilet ontwikkeld dat ontlasting en urine analyseert op ziektes. Dikke vrouwen makkelijk slank…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op…

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Dikke vrouwen makkelijk slank met…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de…