fbpx
grannur kopen

Afslankmiddel blijkt ook puisten en huidvlekken te verminderen

GFC NIEUWS- Een natuurlijk afslankmiddel dat in Suriname erg vaak wordt voorgeschreven door afslankspecialisten, blijkt ook een erg positief effect te hebben op de huid. Vooral puisten en vlekken in het gezicht kunnen hiermee effectiever worden worden bestreden. Eerder wees klinisch onderzoek al uit dat het natuurmiddel GRANNUR dikke personen goed kan helpen tijdens het afslankproces.

Een medewerker van een bekende drogisterij zegt aan GFC Nieuws dat steeds meer Surinaamse vrouwen een mooie gezichtshuid evenals een slank en gezond lichaam belangrijk vinden.

“Het is opvallend dat vrouwen en ook een kleine groep mannen vaker letten op hun uiterlijk. Een mooie huid zonder vlekken of puisten, een platte buik en gezond haar is voor velen daarom het streven. Om die reden wordt dit natuurmiddel vaker aangeschaft. Het grootste gedeelte van onze klanten koopt het om een mooiere huid te krijgen of slanker te worden”, legt ze uit.

Het heilzaam natuurmiddel heeft een gunstige werking bij verschillende lichamelijke ongemakken omdat het rijk is aan onder meer een uniek samengestelde synergetische combinatie polyfenolen uit de natuur: onder meer punicalagins, ellagitannines, catechines, anthocyanen en epigallocatechin gallate.

Het zit daarenboven boordevol gezonde natuurlijke micronutriënten. Deze speciale synergetische combinatie substanties zijn medeverantwoordelijk voor de vele voordelen van GRANNUR. Onder meer heeft het een zeer gunstig effect op de koolhydraatstofwisseling.

Verscheidene internationaal uitgevoerde wetenschappelijke onderzoekingen hebben onomstotelijk bewezen dat een verstoorde koolhydraatstofwisseling welvaartsproblemen zoals overgewicht, overtollig vet, huidklachten en andere lichamelijke klachten in de hand werkt.

De Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke zegt dat de unieke combinatie heilzame natuurlijke substanties die in GRANNUR zijn verwerkt, behalve op de koolhydraatstofwisseling, ook een gunstige invloed hebben op de IGF-1. Dat verklaart gedeeltelijk waarom het natuurmiddel ook goed werkt bij klachten als puisten en huidvlekken.

 

 

Meer gezondheidsnieuws

Slimme toiletten die kanker kunnen opsporen

GFC NIEUWS- Wetenschappers aan de Standord University in de VS hebben een toilet ontwikkeld dat ontlasting en urine analyseert op ziektes. Dikke vrouwen makkelijk slank…

Meer bacteriën op afstandsbediening dan wc-bril

GFC NIEUWS- Een afstandsbediening is een grote bron van bacteriën, waarschuwen wetenschappers. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op…

Verspreiding coronavirus neemt af, zegt WHO

GFC NIEUWS- Het aantal nieuwe coronavirusinfecties loopt terug in China, zegt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op basis van nieuwe medische rapporten. Dikke vrouwen makkelijk slank met…

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de…