fbpx

Afslankmiddel blijkt ook puisten en huidvlekken te verminderen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een natuurlijk afslankmiddel dat erg vaak wordt voorgeschreven door afslankspecialisten, blijkt ook een erg positief effect te hebben op de huid. Vooral puisten en vlekken in het gezicht kunnen hiermee effectiever worden worden bestreden. Eerder wees klinisch onderzoek al uit dat het natuurmiddel GRANNUR dikke personen goed kan helpen tijdens het afslankproces.

Een medewerker van een bekende drogisterij zegt aan GFC Nieuws dat steeds meer vrouwen een mooie gezichtshuid evenals een slank en gezond lichaam belangrijk vinden.

“Het is opvallend dat vrouwen en ook een kleine groep mannen vaker letten op hun uiterlijk. Een mooie huid zonder vlekken of puisten, een platte buik en gezond haar is voor velen daarom het streven. Om die reden wordt dit natuurmiddel vaker aangeschaft. Het grootste gedeelte van onze klanten koopt het om een mooiere huid te krijgen of slanker te worden”, legt ze uit.

Het heilzaam natuurmiddel heeft een gunstige werking bij verschillende lichamelijke ongemakken omdat het rijk is aan onder meer een uniek samengestelde synergetische combinatie polyfenolen uit de natuur: onder meer punicalagins, ellagitannines, catechines, anthocyanen en epigallocatechin gallate.

BEKIJK OOK  President Santokhi condoleert VAE met overlijden president Sheikh Khalifa

Het zit daarenboven boordevol gezonde natuurlijke micronutriënten. Deze speciale synergetische combinatie substanties zijn medeverantwoordelijk voor de vele voordelen van GRANNUR. Onder meer heeft het een zeer gunstig effect op de koolhydraatstofwisseling.

Verscheidene internationaal uitgevoerde wetenschappelijke onderzoekingen hebben onomstotelijk bewezen dat een verstoorde koolhydraatstofwisseling welvaartsproblemen zoals overgewicht, overtollig vet, huidklachten en andere lichamelijke klachten in de hand werkt.

De Europese top verjongingsexpert Jonathan Clarke zegt dat de unieke combinatie heilzame natuurlijke substanties die in GRANNUR zijn verwerkt, behalve op de koolhydraatstofwisseling, ook een gunstige invloed hebben op de IGF-1. Dat verklaart gedeeltelijk waarom het natuurmiddel ook goed werkt bij klachten als puisten en huidvlekken.