Afslankexpert uit Europa geeft belangrijkste adviezen afslanken

De gerenommeerde afslankexpert uit Europa, Jonathan Clarke, heeft vorige week tijdens een radio-interview in Duitsland de belangrijkste adviezen om af te slanken prijsgegeven.

Clarke, die al talloze dikke personen heeft geholpen om af te vallen, legt uit dat enkele belangrijke elementen van belang zijn bij het succesvol afslanken.

Hij adviseert onder meer de juiste voeding in combinatie met de natuurmiddelen Grannur, Gemberslank of Dynamic Fat Burner. Ook high intensity interval training, krachttraining, stressreductie, Broodpap afslankbehandelingen en voldoende slaap zijn important om snel en gezond af te slanken.

De befaamde afslankspecialist is van oordeel dat er vooral minder geraffineerde koolhydraten moeten worden geconsumeerd. Deze zijn de echte dikmakers. Ook de wijze van trainen is belangrijk. Hij geeft de voorkeur aan HIIT en krachttraining.

“Om het afslanken te versnellen en de glucosestofwisseling te ondersteunen schrijf ik mijn cliënten ook de natuurmiddelen Grannur, Gemberslank of Dynamic Fat Burner voor. En om de omzetting van het witte vetweefsel naar het gezonde bruine vetweefsel te stimuleren, combineer ik dat met Broodpap afslankbehandelingen” stelt Clarke.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat meer bruin lichaamsvet zorgt voor een snelle verbranding van energie uit voeding en drank. In tegenstelling tot wit vet, dat juist zorgt voor het opslaan van meer lichaamsvet.

De afslankspecialist waarschuwde tijdens het interview ook voor het gebruik van de mobiele telefoon in de slaapkamer. De mobiel heeft een negatief effect op de nachtrust en indirect op de hormoonhuishouding. “Maak tijdens het slapen de mobiele telefoon volledig uit en slaap volledig in het donker, stelt de topexpert tot slot.