fbpx

Afslanken op de snelste en makkelijkste manier volgens Internationale wetenschappers

Door onze gezondheidsredactie

Het afslanksysteem dat in Suriname alleen bij Constantin aan de Butaanstraat (GRATIS) wordt toegepast, helpt veel sneller en makkelijker om  effectief af te slanken in vergelijking met andere afslankmethoden. Bovendien mag er voldoende en lekker worden gegeten. Personen die willen afslanken hoeven in principe dus geen honger te hebben, wat door velen als zeer prettig wordt ervaren.

Het is daarnaast veel gezonder en heeft een gunstigere invloed op het LDL-cholesterolgehalte, triglyceriden- en glucoseniveau.

Dit is de uitkomst van één van de langste en grootste Amerikaans- Israëlische studies naar verschillende afslankmethoden.

De resultaten zijn gepubliceerd in het zeer gerespecteerde medisch vakblad “The New England Journal Of Medicine”. Volgens de onderzoekers heeft deze afslankmethode, die behalve in het buitenland ook bij Constantin wordt voorgeschreven, bovendien veel andere gezondheidsvoordelen.

Recentelijk toonden professoren van Stanford University in Californië in een vergelijkbare maar kortere studie al aan dat de low carb methode heel gezond en meest doeltreffend is. Bovendien zijn er 23 Evidencebased Internationale studies van de afgelopen jaren geanalyseerd, waarbij onomstotelijk is aangetoond dat dit afslanksysteem het meest effectief, makkelijk en gezond is.

Volgens professor Cristopher Gardner van Stanford, mag er voldoende gegeten worden in tegenstelling tot andere systemen. Dit verklaart ook gedeeltelijk het grote succes. In ons land wordt het low carb afslanksysteem frequent en KOSTELOOS voorgeschreven door de  Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin.

OOK INTERESSANT
Banken in Suriname normaal open op 24 maart

Volgens de gewichtsexpert van Constantin zijn de resultaten van dit grote universitaire afslankonderzoek overduidelijk en veelzeggend.

“Deze afslankmethode passen wij van Constantin ook dagelijks toe en is in combinatie met Gemberslank veruit de beste. Er is simpelweg geen betere manier om af te slanken. Deze en alle andere grote Internationale wetenschappelijke studies tonen dat telkens weer aan”, aldus de Europees gediplomeerde afslankexpert van Constantin waar deze succesvolle afslankbegeleiding GRATIS wordt aangeboden aan de gemeenschap.

Ook een medische specialist zegt vanuit Nederland aan GFC Nieuws, weer verheugd te zijn met de uitkomsten van deze internationale wetenschappelijke onderzoeken. “Dit afslanksysteem is simpelweg het beste dat er is.”

“Steeds weer wordt door gedegen universitair onderzoek bevestigd dat de afslankmethode die bij Constantin wordt voorgeschreven, het beste resultaat oplevert. Vooral omdat je voldoende en lekker mag eten. Dat is dan makkelijk vol te houden. In combinatie met Gemberslank zie ik zeer mooie resultaten bij personen die willen afslanken”, aldus de ervaren afslankexpert van Constantin.

Personen die ook kosteloos volgens deze succesvolle methode wensen af te slanken kunnen contact opnemen met Constantin op de telefoonnummers 454682 of 8914140.