fbpx

Afslanken belangrijk: overtollig lichaamsvet verhoogt risico op kanker spijsverteringsstelsel

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE – Dat overtollig lichaamsvet zeer ongezond is blijkt wederom uit een nieuwe studie die is uitgevoerd door wetenschappers verbonden aan de Universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk en het Karolinska Instituut in Zweden.

De deskundigen die hun bevindingen hebben gepubliceerd in het tijdschrift PLOS Medicine komen tot de conclusie dat vooral de vetmassa van een individu  het risico op het ontwikkelen van kanker van het spijsverteringsstelsel significant vergroot.

Experts toonden in eerdere studies al aan dat overtollig lichaamsvet in verband staat met verschillende andere kankersoorten en een reeks zeer ernstige ziekten.

BEKIJK OOK
Wonderen bestaan echt, zegt zeer hoog aangeschreven Amerikaanse intensive care specialist

Een afslankexpert van Constantin in het noorden van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo die al talrijke personen succesvol heeft geholpen om mooi te vermageren, vertelt aan GFC Nieuws dat het niet gezond is om dik door het leven te gaan.

“Obesitas brengt heel vaak nare gevolgen voor de gezondheid met zich mee. Daarenboven is dik zijn gewoon niet mooi”.

“Het is daarom erg verstandig om er alles aan te doen af te slanken indien er sprake is van overgewicht”, aldus de topexpert van Constantin.