fbpx
Afschuwelijke beelden tonen enorme hoeveelheid bacteriën op handen jongen na buitenspelen

GFC NIEUWS- Laboratoriumdeskundige, Tasha Sturm, 52, voerde een experiment uit met haar zoontje na een middagje buitenspelen om aan te tonen hoeveel bacteriën het overleven op de handen, nadat kinderen buiten hebben gespeeld.

De bedoeling was om het resultaat te tonen aan haar microbiologieklas.

De foto werd genomen om de studenten in een microbiologie lab te laten zien hoeveel kolonies schimmels en gist kan groeien op iemands hand, nadat die buiten is geweest.

Tascha deelde de alien-achtige beelden op social media om mensen te wijzen op het belang van handen wassen.
Haar berichten kreeg duizenden likes en wordt massaal gedeeld.

Deze reminder is volgens velen op zijn plaats daar de wereld in de grip is van de coronaviruspandemie en handen wassen belangrijker is geworden dan ooit tevoren.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…