fbpx

Afmeting geslachtsdeel niet de reden dat Hollandse dames met negroïde mannen daten

INGEZONDEN- Er is onlangs een discussie ontstaan op sociale media naar aanleiding van het relaas van een voormalige Nederlandse stagiaire die in Suriname is geweest en sindsdien geen interesse meer heeft om relaties aan te gaan met witte mannen.

Volgens haar is ze tijdens haar verblijf in Suriname ‘wakker geworden’ nadat ze met marronmannen naar bed is geweest.

Haar smaak is veranderd en gaat ze voortaan alleen om met zwarte mannen omdat die volgens haar veel aangenamer zouden zijn qua karakter.

Het is jammer dat zoveel Surinamers opmerkingen plaatsen op het internet als zouden Hollandse dames enkel vanwege de grootte van het geslachtsdeel van marrons, voor deze heren kiezen.

Alsof zwarte mannen niet veel meer andere kwaliteiten hebben.

Zelf ben ik erg licht van kleur. Maar als ik een zwarte man was zou ik mij echter beledigd voelen als men steeds een beeld creëert alsof vrouwen alleen maar met mij zouden willen daten op grond van wat ik tussen mijn benen heb hangen.

BEKIJK OOK
Het krioelt in Suriname van stinkend jaloerse roddelaars

Ik heb vaker gesproken met witte vrouwen, ook stagiaires, die alleen vallen op zwarte heren. Ik weet zeker dat het geslachtsdeel niet de belangrijkste reden is waarom ze alleen voor hen kiezen.

Zoals de één qua smaak een voorkeur heeft voor Javanen, Chinezen, Hindostanen of indianen, zo kunnen anderen zich fysiek ook alleen aangetrokken voelen tot alleen witte of zwarte mannen en vrouwen.

Het hoeft niet per se zo te zijn dat de afmeting van het geslachtsdeel de belangrijkste factor is. Dat is een misvatting!

Foto ter illustratie.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud