fbpx
Adviescommissie FIFA Covid-19 Emergency Fondsen geïnstalleerd

GFC NIEUWS- Vandaag is er een commissie voor de FIFA Covid-19 Emergency Fondsen geïnstalleerd.

De commissie zal het bestuur van de SVB adviseren over de besteding van de Covid-19 FIFA Fondsen en zich buigen over Covid-19-gerelateerde projecten en aanvragen van leden die getroffen zijn door de Covid-19-pandemie.

De totale waarde van het aan de SVB ter beschikking gesteld fonds is US$1 miljoen. Welke in twee tranches van US$ 500.000 ter beschikking zal worden gesteld.

De tweede tranche zal pas overgemaakt worden na verantwoording van de besteding van de 1ste tranche die de SVB op 10 augustus kreeg overgemaakt.

SVB-voorzitter John Krishnadath die de commissieleden alle documentatie over dit FIFA-fonds verstrekte, gaf de commissie mee dat zij de experts op de regelgeving van dit fonds in Suriname zullen zijn.

De commissie die uit vertegenwoordigers uit de diverse SVB geledingen bestaat, staat onder voorzitterschap van D. Mathoera en de leden, B. Mankoe K. Kiene, R. Oldenstam R. Habiboela, M. Nathoe M. Veldbloem en A. Pherai.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.