fbpx
Advies KPS: maak zoveel mogelijk gebruik van giraal betaalverkeer

GFC NIEUWS- De afgelopen periode is uit politieonderzoek gebleken dat criminelen hun slachtoffers hebben achtervolgd en beroofd, niet lang nadat de slachtoffers bankinstellingen hadden verlaten met grote geldbedragen in hun bezit.

In enkele strafzaken is namelijk naar voren gekomen dat de criminelen vooraf wisten dat hun slachtoffers grote geldbedragen zouden lichten.

De politie adviseert de samenleving om indien het niet noodzakelijk is niet aan anderen te vertellen wanneer zij een groot geldbedrag lichten.

“Maakt u zoveel mogelijk gebruik van de girale mogelijkheden die onder andere bankinstellingen bieden als het gaat om grote geldbedragen die u nodig heeft om activiteiten te ontplooien,” aldus het advies van de politie.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…