fbpx

Adhin ontvangt nationale U-15 jongens voetbalselectie

De U-15 selectie die onlangs uitmuntende prestaties heeft geleverd tijdens de CONCACAF U-15 boys Championship, door St. Lucia, Guyana en St. Kitts & Nevis in 1 poule te verslaan, heeft een bezoek gebracht aan vicepresident Ashwin Adhin.

Het bestuur en de officials van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) maakten ook deel uit van de delegatie.

Van 13 tot en met 19 augustus heeft de selectie Suriname vertegenwoordigd in Miami. Tijdens de Concacaf zijn ongeveer 72 landen onderverdeeld in verschillende divisies. Voor de U-15 zat Suriname in de 2e divisie. Met de winst van de poule, is Suriname doorgeschoven naar de 1ste divisie.

Adhin zegt trots te zijn op de jonge voetballers. Hij benadrukt dat ook de schoolprestaties van de jongens positief moeten zijn. Hiernaast heeft hij ook aandacht gevraagd voor de thuissituatie, omdat verschillende factoren soms kunnen leiden tot het minder goed presteren.

Delegatieleider Roy Samuels gaf aan dat de jongens Suriname positief hebben gepositioneerd met deze uitzonderlijke prestatie. Hij benadrukt dat deze U-15 selectie enorm gedisciplineerd is en dat dit vooral heeft bijgedragen aan het succes.

Hoofdtrainer Dennis Bainoe is enorm tevreden met de prestaties. Hij heeft de jongens vanaf de eerste wedstrijd zien groeien. Verder zegt Bainoe dat het in het begin duidelijk te merken was dat de jongens zenuwachtig waren, maar na de eerste wedstrijd heeft de selectie steeds beter gespeeld.(GFC)

Overige berichten