fbpx

Adhin decoreert 47 burgers voor bijdrage aan de samenleving

Vicepresident Ashwin Adhin heeft 47 burgers gedecoreerd voor hun bijdrage aan het dienen en verder ontwikkelen van de samenleving. De plechtigheid vond vandaag plaats in het kader van de herdenking van 128 jaar Javaanse Immigratie en de viering van de Dag der Inheemsen. De hoogste onderscheiding, Groot Officier in de ere orde van de Palm, ging naar Soewarto Moestadja die in het dagelijks leven het ambt van minister bekleed.

Adhin noemde de bewindsman niet alleen een superminister, maar een persoon vol geduld en diplomatie wat vooral te merken was aan zijn optreden in De Nationale Assemblee. Hij is de nestor onder de ministers en heeft de afgelopen periode een grote bijdrage geleverd aan regeringen. De VP weet niet of er gelet op de ervaring een vervanger is voor de minister op dit niveau.

BEKIJK OOK  Open brief Surinaamse Vereniging van Psychologen en Orthopedagogen over rapportage su√Įcidegevallen in de media

De vicepresident sprak ook alle aanwezigen toe en feliciteerde hen voor hun geleverde bijdrage aan de gemeenschap. Het is volgens de bewindsman de plicht van de regering om de bijdrage van deze landgenoten te erkennen.(GFC)