Activist Pique: Santokhi houdt niet van het volk

GFC NIEUWSREDACTIE- Activist Sibrano Pique is ervan overtuigd dat president Chandrikapersad Santokhi niet van het volk houdt, getuige de wijze waarop hij het land en het volk bespreekt.
Pique organiseert zaterdag voor de zoveelste keer een protestactie in de binnenstand en eist dat de regering naar huis gaat.
In een oproep die op social plaatste, roept hij de samenleving op om niet alleen te blijven op Facebook, maar actie te ondernemen. De regering moet beseffen dat de macht in handen is van het volk en niet een toevallige regering.
“Na volk pot’ yu, a volk e puru yu baka,” haalt hij aan.
Hieronder een deel van zijn oproep
Deze Bacoven-politiekvoering moet ophouden nu en dat kan alleen als SURINAMERS een vuist maken.
STOP⛔
Corruptie⛔
Nepotisme⛔
Stemkaart uitbetalingen⛔
Onderwijsachterstand om ondoordachte Covid-19-maatregelen⛔
Ontnemen van vrije menings uiting⛔
Kleine ondernemers raken failliet⛔
Criminaliteitsstijging⛔
Jeugdprostitutie neemt toe⛔
Klasse justitie⛔
Geen transparante beleidsvoering⛔
VOLKSBEDROG⛔
……vult u maar zelf in
“Surinamers, als wij dit niet Zelf aanpakken, vrees ik dat er op den duur bloed zal vallen in Suriname. Regering u creëert burgerlijke ongehoorzaamheid, rassenhaat en u handhaaft etnische verdeeldheid door middel van uw handelingen. Jullie mogen opdonderen NU! A sari, het is genoeg.”
“WIJ PIKKEN DIT NIET MEER GENOEG is GENOEG. Chan INPAKKEN ,Geef ons die stoel terug. Jullie hebben in 6 maanden bewezen dat jullie niks beter konden doen dan de vorige regering dan verwijten maken,” aldus Pique.

Overige berichten