fbpx

Acteur Brandt Osborn gearresteerd op filmset voor medeplichtigheid aan doodslag twee vriendinnen

GFC ENTERTAINMENTREDACTIE- De Amerikaanse politie heeft drie mannen gearresteerd in verband met de dood van Hilda Marcela Cabrales-Arzola en Christy Giles, die vorige maand buiten afzonderlijke ziekenhuizen in Los Angeles werden gevonden.

Acteur Brandt Osborn, 42, werd woensdagmiddag gearresteerd op de set van “NCIS: Los Angeles” en beschuldigd van medeplichtigheid aan doodslag, meldde de New York Post.

Twee andere mannen, beiden ook betrokken bij de filmindustrie, werden ook gearresteerd en aangeklaagd: de 37-jarige David Pearce werd beschuldigd van doodslag, terwijl de 47-jarige cameraman Michael Ansbach, wiens credits onder meer “Vanderpump Rules”, “Dancing With The Stars” “LA Ink” en “The Amazing Race” omvatten, ook werd beschuldigd van medeplichtigheid aan doodslag.

“Op basis van het onderzoek is de LAPD bezorgd dat er andere slachtoffers in onze gemeenschap kunnen zijn die door een of meer van deze mannen kunnen zijn gedrogeerd”, staat in een persbericht.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Proeftijd O.J. Simpson vervroegd beëindigd: nu een volledig vrije man

Twee andere acteurs die niet betrokken zijn bij de zaak, Alexandra Creteau en David Murrietta Jr, vertelden de Post dat Osborn hen tijdens een commerciële opname in november vertelde dat hij met de vrouwen had gefeest en hun lichamen had gedumpt.

“Ik heb het gekste weekend van mijn leven gehad”, zei Murrietta tegen Osborn. “Hij vertelde me hoe ze hadden gefeest, twee meisjes kwamen terug naar hun huis en de meisjes hadden een heleboel drugs ingenomen.”

BEKIJK OOK
Pamela Anderson wist dat vriend vreemdging toen ze hem 'zijn penis in de wasbak zag wassen'

Volgens Murrietta vertelde Osborn hem dat hij zijn appartement had verlaten om een Covid-test te doen die nodig was voor de shoot, en toen hij terugkwam, vertelde zijn kamergenoot hem dat Giles dood was.

“Hij controleerde haar hartslag, raakte in paniek, besloot niet te bellen naar de ambulance en besloten wat ze met het lichaam moesten doen,” zei Murrietta.

“Toen wisten ze niet wat te doen, besloten ze te rijden en haar lichaam bij het ziekenhuis te laten.”

“Hij had zoiets van: ‘we hebben het eerste meisje afgezet en gingen terug naar de plek. We controleerden de hartslag van het tweede meisje en het was erg zwak. Ik heb haar in de auto gezet en besloten haar af te zetten bij een tweede ziekenhuis, zodat we niet gepakt zouden worden.”

Hilda Marcela Cabrales-Arzola is ook overleden. De aspirant-architect werd maandag na twee weken in coma van het beademingsapparaat gehaald, een dag voor haar 27ste verjaardag.

Murrietta zei dat Osbourne hem vertelde dat de politie zijn appartement had doorzocht op de dag dat de vrouwen werden gevonden, maar dat er op dat moment geen aanklachten werden ingediend.

“Zijn grootste zorg na dit alles was dat de meisjes ‘s nachts in bed hadden geplast,” zei Murrietta.

Volgens de LAPD wordt Pearce vastgehouden op borgtocht van US$ 1 miljoen, terwijl de andere twee worden vastgehouden op een borgtocht van US$ 100.000.