fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Acht verdachten in roofovervalzaak Gomperstraat aangehouden

GFC NIEUWS- Een gemengd team van de politie – bestaande uit leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP), Kapitale Delicten(KD) en het Arrestatie Team(A-Team) – heeft afgelopen acht verdachten aangehouden voor onder anderen deelneming aan een criminele organisatie, diefstal door middel van geweldpleging en medeplichtigheid aan diefstal door middel van geweldpleging.
Vier mannen hebben op zondag 4 oktober een roofoverval gepleegd in de juwelierszaak, gevestigd nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat. Zij hebben een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten gestolen, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. De criminelen vluchtten vervolgens weg in een personenauto.
De acht verdachten die zijn aangehouden, zijn: Chamiel W. (53), Rivaldo M.(21), Elton S.(20), Ramon D.(45), Maikel de J. (30), Jerwien K.(34), Cyrill O. (36) en Dino P.(34). H
et voertuig waarmee de daders het strafbaar feit hebben gepleegd is achterhaald en in beslag genomen alsook een deel van de gestolen sieraden.
De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze strafzaak.

OOK INTERESSANT
Berichten over eerste dode door vervuild water te Brokopondo gaan viraal op social media