fbpx
“AC/Abop doet op DNA-niveau niet mee in Coronie op 25 mei”

Het Hoofdstembureau van Coronie heeft de DNA-kandidaten van de Alternatieve Combinatie(AC) Hortence Monkou, de lijsttrekker, en Harold Vriesde, nummer 2 op de lijst, geschrapt.

Beide kandidaten zijn Abop-leden.

Ook de schaduwkandidaat heeft het volgens districtscommissaris Harold Ramdhani niet gehaald.

Er waren heel veel fouten op sommige lijsten op het RR- niveau. Een aantal kandidaten op dat niveau zijn daarom ook afgevoerd van de lijsten.

Hoofdbestuurslid Marinus Bee van de Abop zegt aan GFC Nieuws dat de partij zich eerst intern zal beraden. Hij kan nu niet zeggen als de partij in beroep gaat bij de president.

Op 9 april hebben in Coronie 5 politieke partijen hun kandidatenlijsten ingediend. Het gaat om V7, NDP, Palu, PING en AC.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.