ABOP: Wij zijn geen vijanden van elkaar

GFC NIEUWS- De Algemene Bevrijdings –en Ontwikkelingspartij (ABOP) zegt een toename van haatvolle retoriek in de samenleving te bespeuren en betreurt dit enorm.
“Wij merken dat de politieke discussie steeds feller wordt. Vooral het aantal racistische reacties die op sociale media geplaatst worden, verbaast ons. Deze zijn geen mensen die hun vaderland liefhebben.”
“Wij worden constant geconfronteerd met talloze valse Facebookaccounts van personen die proberen om de publieke opinie te beïnvloeden. Terwijl wij allemaal hetzelfde volkslied zingen en voor dezelfde vlag onze eed afleggen, worden Surinamers rioolratten genoemd en voor vijanden en landverraders uitgemaakt als zij een andere mening of zienswijze hebben.”
“Politieke partijen zijn geen vijanden van elkaar. Wij hebben een verschil in ontwikkelingsbenadering,” benadrukt de partij.
De ABOP roept op om de verkiezingen in te gaan “als volwassenen, broeders en zusters, die een andere politieke visie hebben, maar altijd bereid zijn om te praten.”

Overige berichten