fbpx
Facebook Pagelike Widget

ABOP-topper Bordo op non-actief, Belfort krijgt waarschuwing

GFC NIEUWS- ABOP-topper Joël ‘Bordo’ Martinus is op non-actief gesteld, terwijl het DNA-lid Edward Belfort een waarschuwing krijgt.

Beide ABOP-toppers zijn intussen door het hoofdbestuur aangeschreven. Bordo en Belfort hebben de afgelopen dagen hun misnoegen publiekelijk kenbaar gemaakt over besluiten die worden genomen door ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk.

Op een maandag gehouden structurenvergadering is besloten om maatregelen te treffen tegen deze twee leden.

Aanwezig waren de ondervoorzitter van ABOP Michel Cambiel, secretaris Marinus Bee, het dagelijks bestuur van de partij en het Congresbestuur.

Verder waren aanwezig vertegenwoordigers van de jongerenafdeling, afgevaardigden van de Ressortbesturen, de Districtsbesturen, het Wetenschappelijk Bureau, Vrouwenraad en de Ouderenraad.

Kritische vragen zijn naar tevredenheid beantwoord, schrijft Brunswijk op zijn Facebookpagina. “ De partij heeft het volste vertrouwen in de partijleiding. ABOP gaat voor ontwikkeling en groei,van ons land en de partij.”

Meer nieuws

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…