fbpx

ABOP structureert kiesdistrict Paramaribo verder

GFC NIEUWS-Met de installatie van 11 van de 12 ABOP ressortbesturen Paramaribo, heeft de Algemene Bevrijding en Ontwikkelings Partij de weg verder geplaveid voor het succesvol verloop van het veldwerk van de aankomende verkiezingen.

Ten overstaan van partijvoorzitter Ronnie Brunswijk zijn de verschillende ressortbesturen afgelopen zaterdag officieel geïnstalleerd in het partijcentrum van ABOP te Latour.

De leden hebben de opdracht om de veldwerk strategie van de gele partij toe te passen tot aan de verkiezingen van 2020.

De partij is overtuigd van verkiezingswinst in Paramaribo, en erkent dat de hoofdprijs van de komende verkiezingen in Paramaribo met 17 zetels zit.

De voorzitter gelooft niet dat dit over een leien dakje zal gaan, maar dat hiervoor hard gestreden moet worden. “Met de installatie brengt de ABOP meer structuur in het kiesdistrict Paramaribo”, zegt partijvoorzitter Brunswijk.

BEKIJK OOK
Oud-Sozavo-minister Christine Polak overleden

Uit de voorlopige herregistratie in de ressorten Latour, Pontbuiten, Beekhuizen, Livorno, Centrum en Flora blijkt dat de partij sterk aan het groeien is.

In de ressorten Tammenga en Munder groeit de partij ook, maar moet harder worden gewerkt, evenals Blauwgrond, Weg Naar Zee, Rainville en Welgelegen.

Volgens Brunswijk moet de partij zich niet alleen concentreren in de ressorten waar de partij sterk staat. “Indien we maximale zetelwinst willen behalen in Paramaribo moeten we ons ook sterk maken in de overige ressorten,” zei hij. Enkele ressorten hebben hiertoe speciale opdrachten en strategieën gehad om de partij daar maximaal te promoten.Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL