fbpx
Facebook Pagelike Widget

ABOP kandideert Ramses Kajoeramari in Marowijne

Het DNA-lid Ramses Kajoeramari wordt niet meer gekandideerd door zijn politieke organisatie NDP, schreef de redactie van GFC Nieuws op 18 maart 2015.

In gesprek met GFC Nieuws zei Kajoeramari toen dat hij die geruchten ook had gehoord. “Ik weet nog niet als ik me aansluit bij een andere partij. Ik ben nog NDP’er”, luidde zijn reactie.

Volgens onze informatie was Kajoeramari bezig te voeren met de ABOP van Ronnie Brunswijk. ‘Dat is nu niet aan de orde’, reageerde hij ruim een maand terug op de vraag als die informatie juist is.

Kajoeramari bevestigt nu dat hij is toegetreden tot de Abop. Hij heeft het lidmaatschap van de NDP officieel opgezegd. In 2010 werd hij gekozen in Marowijne.

De Abop heeft hem nu opgebracht op de DNA-kandidatenlijst van Marowijne. Karoejamarie is van Galibi en kapitein van Langamankondre.

Voor de ABOP is Galibi belangrijk om de 3 zetels in Marowijne te winnen. De Abop heeft 2 zetels in Marowijne. De gekozen DNA-leden van Abop bij de verkiezingen van 2010 zijn Marinus Bee en Brunswijk.

In 2014 sloot de zus van Kajoeramari, Silvia Kajoeramari, zich al bij de Abop. Zij was in de periode 2005-2010 DNA-lid namens de Pertjajah Luhur(PL).

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…