fbpx
Abop-kandidaat in Wanica doneert aan hulpbehoevende familie

Pardeep Soekhlal, ABOP-kandidaat in het district Wanica tevens coördinator van de gele partij in het district, heeft in verband met Pasen aan de hulpbehoevende familie Debidien Krishnapersad een paaspakket overhandigd.

Bij de overhandiging waren een aantal Abop’ers aanwezig.

Soekhlal zegt dat hij dagelijks op het veld bezig is en steeds weer wordt geconfronteerd met de nood van vele mensen. Toen hij erachter kwam dat het gezin niet beschikte over leidingwater, maar gebruikmaakte van een waterput moest hij wat doen om hun nood te ledigen.

Het zijn arme mensen die het heel moeilijk hebben, meent hij. De partij die bekend staat om haar sociale kracht moest daarom ingrijpen.

Intussen zijn er gesprekken gevoerd met minister Alice Amafo van Sociale Zaken om na te gaan hoe dit gezin structureel te helpen.

Krishnapersad was heel blij met de geste. Het gezin moet het ook zonder elektriciteit doen. Hij zegt enorm teleurgesteld gesteld te zijn in de VHP, die hij jarenlang heeft ondersteund. “Zij hebben ons heel lang voor de gek gehouden”, aldus Krishnapersad.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.