ABOP-jongerenvoorzitter tevreden met meer dan 54% jongeren op kandidatenlijsten partij

GFC NIEUWS- Op 15 september 2018 is het nieuw landelijk jongerenbestuur van de ABOP gekozen en heeft ook op deze dag een belangrijke opdracht meegekregen van de partijleiding: zoveel mogelijk jongeren binnenhalen voor de verkiezingen van 25 mei 2020.
In dit kader zijn er verschillende projecten gerealiseerd die onderdeel waren van de propaganda Campagne naar de verkiezingen van 2020 toe, met als doel; de meegekregen opdracht van de partijleiding uit te voeren.
Één der projecten is de “Bravo Meets The Youth Campaign”. Tijdens deze meeting zei Ronnie Brunswijk: ”Jongeren gaan een hele belangrijke rol vervullen bij de komende verkiezingen”. De partijvoorzitter heeft de buurtbewoners, in het bijzonder de jeugdigen toegesproken. Hij benadrukte hoe belangrijk scholing is voor de doelgroep. “Un go doro na skoro, de jeugd maakt nog kans, Suriname maakt nog kans”, zei hij. “Jullie zullen het van ons moeten overnemen, daarom moeten we verjongen. NDP had verjonging beloofd, maar je ziet zelf dat ze steeds dezelfde oude mensen erbij halen”, waren de woorden van Brunswijk.
“Als jongerenvoorzitter ben ik zeer tevreden met het feit dat er sprake is van verjonging binnen de partij ABOP. De partijvoorzitter heeft het niet alleen gelaten bij zijn woorden maar hij heeft het ook bewezen in zijn daden. Meer dan 54% jongeren op de kandidatenlijsten van de ABOP landelijk, betekent dat de partijleiding het vertrouwen heeft in de jonge kaders.”
“Het jongerenbestuur zal het werk blijven voortzetten. De partijleiding heeft het vertrouwen in ons, dus zullen wij bewijzen dat we het kunnen,” aldus Ligorie, die zelf op plek nummer 10 op de lijst van Paramaribo staat.

Overige berichten