fbpx
ABOP-jongerenvoorzitter tevreden met meer dan 54% jongeren op kandidatenlijsten partij

GFC NIEUWS- Op 15 september 2018 is het nieuw landelijk jongerenbestuur van de ABOP gekozen en heeft ook op deze dag een belangrijke opdracht meegekregen van de partijleiding: zoveel mogelijk jongeren binnenhalen voor de verkiezingen van 25 mei 2020.

In dit kader zijn er verschillende projecten gerealiseerd die onderdeel waren van de propaganda Campagne naar de verkiezingen van 2020 toe, met als doel; de meegekregen opdracht van de partijleiding uit te voeren.

Één der projecten is de “Bravo Meets The Youth Campaign”. Tijdens deze meeting zei Ronnie Brunswijk: ”Jongeren gaan een hele belangrijke rol vervullen bij de komende verkiezingen”. De partijvoorzitter heeft de buurtbewoners, in het bijzonder de jeugdigen toegesproken. Hij benadrukte hoe belangrijk scholing is voor de doelgroep. “Un go doro na skoro, de jeugd maakt nog kans, Suriname maakt nog kans”, zei hij. “Jullie zullen het van ons moeten overnemen, daarom moeten we verjongen. NDP had verjonging beloofd, maar je ziet zelf dat ze steeds dezelfde oude mensen erbij halen”, waren de woorden van Brunswijk.

“Als jongerenvoorzitter ben ik zeer tevreden met het feit dat er sprake is van verjonging binnen de partij ABOP. De partijvoorzitter heeft het niet alleen gelaten bij zijn woorden maar hij heeft het ook bewezen in zijn daden. Meer dan 54% jongeren op de kandidatenlijsten van de ABOP landelijk, betekent dat de partijleiding het vertrouwen heeft in de jonge kaders.”

“Het jongerenbestuur zal het werk blijven voortzetten. De partijleiding heeft het vertrouwen in ons, dus zullen wij bewijzen dat we het kunnen,” aldus Ligorie, die zelf op plek nummer 10 op de lijst van Paramaribo staat.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…