fbpx
Abdoelgafoer trekt zich terug als DNA-kandidaat

“Middels dit schrijven deel ik u mee dat ik mij per heden terugtrek als DNA- kandidaat Paramaribo”, schrijft Faizal Abdoelgafoer(foto) vanmiddag in een brief aan voorzitter Desi Bouterse van de NDP.

Abdoelgafoer staat op de 17e plek in Paramaribo gekandideerd. Hij stelt zijn positie beschikbaar, zodat Raynel Enfield alsnog op de lijst kan worden toegevoegd.

“Gelet op mijn verantwoordelijkheid als ondervoorzitter van de NDP- jongeren en vertegenwoordiger van de NDP- jongeren in het Management Team, deelt ondergetekende u mede dat hij de welverdiende plek op de DNA- kandidatenlijst in Paramaribo beschikbaar stelt aan de heer Raynel Enfield, voorzitter NDP- jongeren Paramaribo. Met deze stap hoop ik een bijdrage te leveren aan het waarborgen van de saamhorigheid, eenheid en vrede binnen de NDP”, schrijft Abdoelgafoer.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.