fbpx
Abdoelgafoer op bezoek bij WSO 

Voetballers en supporters van lidverenigingen die uitkomen in de competitie van de Wanica Sport Organisatie (WSO), werden  zondag in het George Deul Stadion te Hanna’s Lust verrast met het bezoek van de minister van Sport en Jeugdzaken Faizel Abdoelgafoer.

De minister woonde spontaan de opening van het nieuwe WSO competitieseizoen bij en deed enkele zachte toezeggingen. Onder andere zegde de minister, die zelf ook goed bevriend is met het WSO-bestuur en er zelf ook heeft gevoetbald, zijn medewerking toe bij de afronding van de bouw van de beheerderswoning op het sportcomplex.

WSO-voorzitter Errol Veldbloem reageerde zeer ingenomen met het bezoek van de bewindsman. Hij zegt vol verwachting uit te kijken naar realisatie van de afspraken die de sportorganisatie met de minister gemaakt had nog voordat deze beёdigd was als lid van het Surinaamse regeerteam.

Abdoelgafoer genoot zichtbaar van de wedstrijden die werden afgewerkt en nam de gelegenheid te baat spontaan gesprekken te voeren met voetballers, clubbestuurders, alsook supporters van de clubs. Hij toonde zich een fervente kraker, getuige de bemoedigende woorden die hij de voetballers toeschreeuwde.

De bewindsman woonde tot de derde wedstrijd van de WSO-competitie bij, maar moest kort na de start van het vierde en slotduel vertrekken vanwege afspraken met het staatshoofd. Het spontane bezoek van de regeringsfunctionaris werd bijzonder gewaardeerd door de clubbesturen van de WSO-lidverenigingen alsook het WSO-hoofdbestuur. (DRP)

 

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…