fbpx
Abdoel: V7 bezig met lastercampagne tegen Hindostaanse kandidaten NDP

Het is volgens NDP-parlementariër Amzad Abdoel te betreuren dat de politieke combinatie V7 een lastercampagne voert omwille van regeermacht. Dit is politiek op het laagste niveau. Het is te vergelijken met een lasterpolitiek, zegt de NDP/DNA-kandidaat.

“Nadat gebleken is dat niets wat men in het veld vertolkt effect heeft en leidt tot een groei dan deze afgeslankte magere politieke combinatie heeft de V5 nu besloten om niet de grote NDP te bestrijden maar de kandidaten van de partij”, haalt hij aan.

Het was volgens hem duidelijk dat V7 vooral de kandidaten van Hindostaanse afkomst van de NDP zwart wil maken.

Abdoel: “Maar niets zal werken. Mensen die de kandidaten van de NDP kennen en vooral contact met ze hebben, kennen hun karakter en weten wat ze hebben”.

Zo wordt er volgens Abdoel bijvoorbeeld gezegd dat hij als kandidaat vele lappen grond heeft gehad.

“Ik daag ze allemaal uit, indien zij werkelijk de zonen en dochters van hun vader zijn om een andere beschikking van mij te tonen dan die ene die ik op Leiding heb gehad. Ik beloof dat ik dat stuk direct aan ze zal overdragen. Indien ze dat niet kunnen, geven zij zelf aan wat hun opvoeding is en wat het karakter is van hun partij. Trouwens als er beweerd wordt dat ik meerdere stukken heb gehad, moeten de beschikkingen aanwezig zijn. Laat deze liegende platgedrukte psychisch ontwrichte mensen met die bewijzen komen”, ergert Abdoel zich.

Hij meent dat V7 al worstelt met een trauma. “Zij kunnen het niet verwerken dat ze de komende verkiezingen zullen verliezen”, zegt Abdoel stellig.

“De enige strategie die men nog heeft is niet de NDP maar haar kandidaten breken. Onder meer zijn Algoe, Adhin, Parmessar en Abdoel het onderwerp tijdens hun vergaderingen. Haat zaaien en verdeeldheid is hun doel. Op 25 mei zullen we zien of het wel of niet heeft gewerkt. In ieder geval staat mijn uitdaging overeind. En zal ik voor de verkiezing weer reageren”, besluit Abdoel.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…