Aantal Surinaamse homo’s en jongens die zich als meisjes gedragen zal toenemen

Door onze gezondheidsredactie

Het aantal homoseksuele mannen zal de komende periode ook in Suriname, zoals in de rest van de wereld,  toenemen. Ook zullen jongens in Suriname, steeds vaker vrouwelijke trekken gaan vertonen.  Bovendien zal het aantal jongens / mannen dat op latere leeftijd gevoelens ontwikkelen om zich te laten ‘ombouwen’ tot een vrouw, transgenders, een stijgende trend vertonen.

Ook de vruchtbaarheid bij zowel mannen en vrouwen zal blijven afnemen en in de war raken.

De oorzaak: een sterke toename van blootstelling aan Bisphenol (BPA) en andere chemicaliën (EDCs). Volgens Dr. Anthony Jay, Ph.D, specialist in biochemie en onderzoeker van stamcellen en epigenetica  verbonden aan de Mayo clinic in Rochester Minnesota, USA, is er momenteel sprake van een alarmerende situatie.

Verscheidene andere onderzoekers verbonden aan gerenommeerde universiteiten in de Verenigde Staten van Amerika en Europa doen ook onderzoek naar de gevolgen van blootstelling aan BPA. De resultaten zijn schokkend. 

Ook de vermaarde Europese afslank- en verjongingsexpert Clark maakt zich ernstige zorgen over onze dagelijkse  blootstelling aan chemicaliën met een verwoestend effect. Vanuit Valencia, Spanje, zegt Clark aan GFC Nieuws dat een meerderheid personen dagelijks worden blootgesteld aan BPA, een xeno oestrogeen en andere ‘endocrine disrupting chemicals’ (EDCs).

“Deze chemicaliën zijn rijkelijk aanwezig in onder meer de pesticiden die in Suriname en elders worden gebruikt in de landbouw en veeteelt en komen zo terecht op je bord. Maar je vindt deze rotzooi ook terug in plastic flessen water, voeding in plasticmateriaal, gassen van vuilverbranding en andere giftige verbrandingen,  in de lucht die je inademt, diverse zeepsoorten, okselsticks en dergelijken”.

Clark geeft in simpele woorden uitleg. “Bij jongens/mannen kunnen EDCs een enorme verlaging van het testosterongehalte, het mannelijk hormoon, tot gevolg hebben. Anderzijds krijg je door deze xeno- oestrogenen (ECDs), een extreme verhoging van het oestrogeenniveau. Ook andere hormonen en de hormoonreceptoren raken enorm in de war. Mannen worden hormonaal bekeken minder man en juist meer vrouw”.

“Mannen van 25 jaar oud die pakweg 50 jaar geleden leefden, hadden een ruim 40 procent hogere testosteronspiegel in vergelijking met mannen die nu deze leeftijd hebben. Het aantal spermacellen lag 60 procent hoger in vergelijking met nu! En de verwachting is dat het testosteronniveau  bij mannen de komende jaren alleen maar verder zal dalen”.

“Die trend is nu al gaande. Jongens worden dus steeds minder mannelijk en houden zich vaker bezig met de hele dag spelletjes spelen op de computer of zittend/liggend leuteren op sociale media, in plaats van buiten in de bomen te klimmen, te ravotten, sporten, meisjes versieren en echte ‘mannendingen’ te doen”.

“Bovendien worden EDCs in verband gebracht met een sterk verhoogde kans op het ontwikkelen van borstkanker en andere kankersoorten bij zowel mannen en vrouwen, overgewicht, borstontwikkeling bij puberjongens, impotentie, groeiontwikkelingsklachten, neurologische problemen, een verzwakt immuunsysteem en een vroegtijdige dood”, stelt de Europese topexpert.

De universiteit van Misoury heeft volgens Clarke recentelijk onderzoek gedaan naar BPA. Schildpadden werden voor langere tijd dagelijks blootgesteld aan iets grotere hoeveelheden BPA die gemiddeld aanwezig is in het rivierwater daar. De penissen van de schilpadden veranderen langzaam maar zeker richting vrouwelijke geslachtsdelen en de dieren begonnen zich vrouwelijk te gedragen. Ook bij kikkers werden dergelijke veranderingen waargenomen tijdens studies.

Dr. Anthony Jay vertelde vorig jaar dat de gevolgen van EDCs nog gevoeld zullen worden door de komende generaties. Ook al worden alle EDCs uit de wereld verbannen. Volgens de expert is al waargenomen dat het DNA van de meerderheid personen is beschadigd. Dit gaat nog decennia door.

Jay verwacht net als andere onderzoekers dat mannen steeds vaker vrouwelijke trekken zullen vertonen. Andere vermaarde experts gaan verder in hun stelling en zijn ervan overtuigd dat er steeds meer homo’s en transgenders op de wereld zullen rondlopen.

Steeds meer wetenschappers  gaan ervan uit dat jongens die de neiging krijgen zich om te bouwen tot een vrouw of liefdesgevoelens krijgen voor hun seksegenoten en  veel/vaak zijn blootgesteld aan EDCs, er sprake is geweest van DNA- mutaties.

Zie ook de volgende link voor een interview met Dr. Anthony G. Jay. >>>https://www.youtube.com/watch?v=jnVlO7nTCo8

 

 

 

 

Overige berichten