fbpx
Aantal Nederlandse jongeren betrokken bij lockdownparty’s nu op IC-afdeling

GFC NIEUWS- Een aantal Nederlandse jongeren dat lockdownparty’s in het land had bezocht, ligt nu op Intensive Care afdelingen van ziekenhuizen.

Vanwege de explosieve toename van coronabesmetting in Nederland kondigde de regering een lockdown aan op 13 maart.

De strenge maatregelen tegen het coronavirus zouden pas ingaan vanaf middernacht. Heel wat mensen maakten van die resterende tijd gebruik om nog eens goed door te feesten in cafés.

Een aantal van die jongeren raakte besmet is en heeft nu intensieve zorg nodig. Zij worden kunstmatig beademd.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.