fbpx
Aantal Covid-19-besmettingen passeert de 1000

GFC NIEUWS- De teller van het aantal personen dat vanaf 13 maart positief is getest op Covid-19 staat nu op 1001.

Precies om 20.00 uur vanavond werd, zoals beloofd door minister Anwar Ramadhin, de gegevens op de covid-website bijgewerkt.

Het aantal actieve gevallen is gegaan van 324 naar 371. Het gaat om personen die vrijdag en zaterdag positief zijn getest. In totaal 47.

610 personen zijn genezen verklaard en nog 5 personen worden behandeld op de ICU.

In quarantaine bevinden zich 240 personen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.