fbpx
Aanpassing verkeerssituatie Kwassiestraat

GFC NIEUWS- Nabij de Kwassiestraat, zijstraat van de Kwattaweg ter hoogte van de Munderweg, ontstaan er dagelijks verkeerscongesties, mede vanwege het verkeer dat onder andere vanuit de Kwassiestraat rechtsaf de Kwattaweg op wil gaan richting het centrum van Paramaribo.

Ingaande 7 februari om 7:00 uur zal de verkeerssituatie van de Kwassiestraat worden aangepast.

Het gedeelte van de Kwassiestraat, gelegen tussen de Linnaeusstraat en de Kwattaweg, zal gesloten verklaard worden voor het verkeer komende vanuit de Linneausstraat en het verkeer komende vanuit de Abraham Samsonstraat met uitzondering van politie-, brandweer- en ambulancevoertuigen.

Het verkeer komende vanuit de Linneaussstraat richting de Kwassistraat zal dus verplicht rechtsaf moeten gaan richting de Abraham Samsonstraat.

Deze maatregel zal gelden van maandag tot en met zaterdag van 07.00 tot 18.00 uur, behalve op zon- en feestdagen.

Het zal tevens verboden zijn voor het verkeer op de Kwattaweg, komende vanuit de richting van de Kernkampweg, om vanuit de Kwattaweg rechtsaf te slaan richting de Kwassiestraat. Deze maatregel is echter een permanente maatregel.

De gewijzigde verkeerssituatie zal door middel van verkeersborden worden aangegeven.

Het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie vraagt de gemeenschap rekening te houden met de gewijzigde verkeerssituatie.

Meer nieuws

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.