fbpx
Aanpak weggedeelte afslag Cassipora naar Mapanegebied

GFC NIEUWS- Districtscommissaris Marlene Joden van Para heeft dinsdag het startsein gegeven om de 39 kilometer lange weg vanaf de afslag van Cassipora naar het Mapanegebied te herstellen.

De werkzaamheden zullen samen met het ministerie van Openbare Werken (OW) en de ondernemers die actief zijn in het gebied, in fasen uitgevoerd worden. In de eerste fase die 3 weken duurt, zullen de slechte delen van de weg hersteld worden.

De werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden, zijn gedeeltelijke ontbossing, het opschonen, leveren en verwerken van lateriet.

Naar verwachting zal de weg naar het Mapanegebied in december 2020 hersteld zijn.

Meer nieuws

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…