fbpx

Aanpak ontwatering omgeving Domburg Middenweg door buurtbewoners en OWT&C

GFC NIEUWS- Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) is gestart met ontwateringswerkzaamheden in de omgeving van Domburg middenweg.

Tijdens een veldbezoek afgelopen periode had OWT&C-minister Vijay Chotkan reeds de problemen van enkele bewoners aangehoord. Hij gaf de verschillende afdelingen van OWT&C direct de opdracht om de problemen op te lossen, omdat de wegen slecht begaanbaar zijn bij een hevige neerslag.

Het ministerie nam terstond acties en startte met de opschoning van de rioleringen.

Minister Chotkan heeft op 23 oktober wederom een bezoek gebracht aan de omgeving om te gaan kijken of de problemen reeds zijn opgelost. Zaken die nog opgelost moeten worden zijn samen met de buurtbewoners besproken.

BEKIJK OOK
Regering en adviesbureau Kroll tekenen MoU

“Uw participatie in het oplossen van problemen is erg belangrijk. Wij kunnen het niet alleen, maar samen met u kunnen wij veel meer bereiken. U als buurtbewoner weet het best waar de knelpunten zijn waaraan het ministerie moet werken,” aldus de minister.

Volgens Chotkan is de regering er om aan oplossingsmodellen te werken door instanties en de gemeenschap daarbij te betrekken.

De buurtbewoners zijn enorm blij dat de bewindsman persoonlijk is geweest om te oriënteren en bedankte hem voor zijn extra aandacht en inzet voor de omgeving.