Aanpak infrastructuur Para verloopt gestaag

De wegen in de vijf ressorten van het district Para krijgen waar nodig een face lift.

De aannemer S. Main Transport maakte in juli 2018 een aanvang met de werkzaamheden die vallen binnen het project “ Droge en natte civiel technische werkzaamheden in Para”.

De planning is om het project in december 2020 op te leveren. Naast het feit dat de wegen nu worden aangepakt, moeten deze na gerehabiliteerd te zijn ook worden onderhouden door de aannemer.

Volgens de office assistent manager, Dulcie Tombe van S. Main Transport, vlotten al de werkzaamheden. Men is gestart te Wit Santi en Hollandse Kamp.

Tombe geeft verder aan dat er gewerkt wordt in de gebieden Para Noord, -Oost, -Zuid, Carolina en Bigi Poika.

Voor wat Para Noord betreft, zijn te Bernharddorp en B-West alle trenzen opgehaald en waar nodig de wegen aangepakt.

Te Para Zuid worden ook werkzaamheden uitgevoerd. Aldaar is men de weg aan het egaliseren en wordt de trens langs de hele weg opgehaald.

Tombe geeft aan dat ondanks de regenbuien zij hun uiterste best doen om de werkzaamheden naar behoren en vooral vlot uit te voeren. Gelet op reacties van de buren verlenen ze waar nodig hun medewerking en is men ingenomen met het feit dat al de wegen in hun ressort worden opgepakt.

“Dat auto-onderstel als gevolg van de wegen eraan gaat en dat taxi chauffeurs niet in de deplorabele wegen willen gaan zal tot het verleden behoren”, geeft een buutbewoner aan.

Overige berichten