fbpx
Aanleg weg naar dorpen Maloko Kondre en Manjanbon

GFC NIEUWS- Districtscommissaris (dc) van Marowijne – Zuidwest, Kenya Pansa, heeft op 16 augustus het startsein gegeven voor de aanleg van de weg naar de dorpen Maloko Kondre en Manjanbon in Wanhatie.

De aannemer is ook bezig met de rehabilitatie van de wegen naar de andere omliggende dorpen.

Pansa sprak de hoop uit dat de werkzaamheden binnen het vastgestelde termijn uitgevoerd zullen worden zonder calamiteiten.

De kapitein van Manjanbon, Tom Joekoe, en een basja van Maloko Kondre waren ook aanwezig om de plechtigheid persoonlijk mee te maken.

De kapitein en de gemeenschap zijn heel blij dat er uiteindelijk een aanvang is gemaakt met de aanleg van de weg naar de dorpen.

De dc en haar delegatie hebben zich kort daarna samen met de aannemer georiënteerd in het gebied waar men bezig is met het rehabiliteren van de wegen naar de andere omliggende dorpen, met name Lantiwee, Tamarin, Langa Oekoe 1 en 2, Pikien Santi en Pinatjami.

Alle werkzaamheden worden in opdracht van het commissariaat uitgevoerd met ondersteuning van het ministerie van Defensie dat is ingekomen met zwaar materieel en mankracht.

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…