Aanleg weg naar dorpen Maloko Kondre en Manjanbon

GFC NIEUWS- Districtscommissaris (dc) van Marowijne – Zuidwest, Kenya Pansa, heeft op 16 augustus het startsein gegeven voor de aanleg van de weg naar de dorpen Maloko Kondre en Manjanbon in Wanhatie.

De aannemer is ook bezig met de rehabilitatie van de wegen naar de andere omliggende dorpen.

Pansa sprak de hoop uit dat de werkzaamheden binnen het vastgestelde termijn uitgevoerd zullen worden zonder calamiteiten.

De kapitein van Manjanbon, Tom Joekoe, en een basja van Maloko Kondre waren ook aanwezig om de plechtigheid persoonlijk mee te maken.

De kapitein en de gemeenschap zijn heel blij dat er uiteindelijk een aanvang is gemaakt met de aanleg van de weg naar de dorpen.

De dc en haar delegatie hebben zich kort daarna samen met de aannemer georiënteerd in het gebied waar men bezig is met het rehabiliteren van de wegen naar de andere omliggende dorpen, met name Lantiwee, Tamarin, Langa Oekoe 1 en 2, Pikien Santi en Pinatjami.

Alle werkzaamheden worden in opdracht van het commissariaat uitgevoerd met ondersteuning van het ministerie van Defensie dat is ingekomen met zwaar materieel en mankracht.

Overige berichten