fbpx
Aankomende first lady overhandigt goederen aan familie Kent

GFC NIEUWS- Op woensdag 17 juni is het huis van de familie Kent met inboedel afgebrand.

Het gezin bestaande uit vader, moeder en 5 kinderen is in een klap alles kwijtgeraakt. In samenwerking met enkele donoren hebben de VHP’ers Christa Zuiverloon en Conny Oehlers, met hun project “Help de sociaal zwakkeren” de familie Kent geholpen met diverse goederen. Aankomende first lady Melissa Santokhi, de echtgenote van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi, was bereid om de goederen te overhandigen aan de getroffen familie Kent.

“In deze moeilijke periode waar we als land doorheen gaan is uw gezin hard getroffen door een felle brand, dat is erg en triest. Wij zijn vandaag hier om uw hulp te geven en solidariteit te betuigen. We weten en beseffen dat u teneinde raad bent omdat jullie bijna alles kwijt zijn door de brand en jullie hulp nodig hebben van de gemeenschap in deze zeer moeilijke tijd,” sprak Santokhi.

De partij doet een beroep op het bedrijfsleven en de samenleving om dit getroffen gezin te ondersteunen.

De schenking van de VHP bestond uit: een gasfornuis, een microwave, 4 opblaasbare matrassen met pomp, een set potten en pannen, borden en bestek en een waardebon van SRD 3.000 om kleding aan te schaffen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.