fbpx

Aankomende first lady overhandigt goederen aan familie Kent

GFC NIEUWS- Op woensdag 17 juni is het huis van de familie Kent met inboedel afgebrand.
Het gezin bestaande uit vader, moeder en 5 kinderen is in een klap alles kwijtgeraakt. In samenwerking met enkele donoren hebben de VHP’ers Christa Zuiverloon en Conny Oehlers, met hun project “Help de sociaal zwakkeren” de familie Kent geholpen met diverse goederen. Aankomende first lady Melissa Santokhi, de echtgenote van VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi, was bereid om de goederen te overhandigen aan de getroffen familie Kent.
“In deze moeilijke periode waar we als land doorheen gaan is uw gezin hard getroffen door een felle brand, dat is erg en triest. Wij zijn vandaag hier om uw hulp te geven en solidariteit te betuigen. We weten en beseffen dat u teneinde raad bent omdat jullie bijna alles kwijt zijn door de brand en jullie hulp nodig hebben van de gemeenschap in deze zeer moeilijke tijd,” sprak Santokhi.
De partij doet een beroep op het bedrijfsleven en de samenleving om dit getroffen gezin te ondersteunen.
De schenking van de VHP bestond uit: een gasfornuis, een microwave, 4 opblaasbare matrassen met pomp, een set potten en pannen, borden en bestek en een waardebon van SRD 3.000 om kleding aan te schaffen.

BEKIJK OOK
Derde verdachte ingesloten in diefstalzaak Powisi en vriendin