fbpx

Aanhoudingen bij drugslocaties Munder en Flora

De Surveillance Unit van het ressort Paramaribo heeft in het weekeinde van vrijdag 15 september verschillende locaties in de ressorten Munder en Flora aangedaan. In het ressort Munder zijn twee verdachten aangehouden van wie een militair is. Hij had een hoeveelheid hasj bij zich.

De militair is voor verdere afhandeling overgedragen aan de Militaire Politie. De andere verdachte Safi N. is aan de Kashmirstraat aangehouden met in zijn bezit een losse hoeveelheid en verpakte yami.

Op de kruising van de Oude- en de Nieuwe Charlesburg werd drugs onbeheerd aangetroffen.

Op een locatie in de Licaniastraat in het ressort Flora zijn drie verdachten afzonderlijk met drugs in hun bezit aangehouden.

BEKIJK OOK
Veiligheidsadviseur Linscheer ontkracht beweringen vicepresident Brunswijk

De vrouwelijke verdachte, Sara G., had één ziplock zakje met hasj bij zich. Leandro H. had in zijn bezit twee marihuana sigaretten, een hoeveelheid verpakte marihuana, SRD 450 en twee zijspiegels. Leandro wil niet verklaren hoe hij aan de zijspiegels kwam. De derde verdachte Jonathan D. had een hoeveelheid hasj in zijn onderbroek verborgen.

Nabij een supermarkt in de Marowijnestraat werd de verdachte Raif M. met hasj in zijn bezit aangetroffen. Een ter plaatse aangetroffen zwart gelakte terreinwagen zonder nummerplaten is overgedragen aan de politie van het ressort Flora. Alle verdachten zijn in verzekering gesteld.