fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Aanhoudingen bij drugsinval politie Brokopondo

De politie van het ressort Brokopondo heeft op dinsdag 30 oktober in drie afzonderlijke woningen in Klaaskreek invallen gepleegd die resulteerden in de aanhouding van de vermoedelijke drugsverkoopster, de 33-jarige Vanessa S. Er was ook informatie dat op de invallocatie gestolen goederen worden bewaard.

In de tweede woning zijn er geen gestolen goederen aangetroffen. Bij de inval in de derde woning zijn goederen die vermoedelijk van misdrijf afkomstig zijn aangetroffen en ten behoeve van de strafvordering in beslag genomen door de politie.

De goederen die in beslag zijn genomen zijn: twee waterpompen en twee grote bakken met meer dan honderd soorten gereedschappen. Eén van de benadeelden heeft een deel van de gereedschappen herkend.

OOK INTERESSANT
VHP: reflectie 3 jaar na stembusgang 2020

In het verlengde van de aangetroffen gestolen goederen zijn twee verdachten: Rine K. oud (45) en Filiciano J. (35) aangehouden en opgesloten voor onder andere diefstal door middel van braak. Met de aanhouding van deze twee mannen zijn vijf strafbare zaken opgelost. Sieraden die bij inbraken buitgemaakt waren zijn terecht.(GFC)