fbpx
Aanhouding na dodelijke steekpartij Abra Broki

GFC NIEUWS- Leon D. is aangehouden voor het doodsteken van de 36-jarige Kastiel Orson op 7 november op de kruising van de Calcutta- en de Hermansteinbergstraat.

De politie van Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan. Het levenloos lichaam van Kastiel werd ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de 42-jarige Leon D. alias “Domme” of “Ojo ” in een gevecht verwikkeld raakte met het slachtoffer Kastiel. Bij die gelegenheid haalde Leon een scherp voorwerp te voorschijn en stak Kastiel daarmee in zijn borststreek. Na het strafbaar feit te hebben gepleegd, verliet de verdachte de plaats van het delict.

Leon D. meldde zich op 8 november aan op de afdeling Kapitale Delicten na te zijn ontboden. Hij geeft toe het strafbaar feit te hebben gepleegd.

De verdachte is achter slot en grendel geplaatst. Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.