fbpx
Aangereden bromfietser overleed alsnog in ziekenhuis

GFC NIEUWS- De 65-jarige bromfietser, Nandkisoor Jiawan, is vandaag in het Mungra Medisch Centrum Nickerie (M.M.C) overleden.

Nandkisoor werd op 28 januari aangereden door de autobestuurster N.S. en werd afgevoerd naar het MMC, alwaar hij ter verpleging was opgenomen. Het slachtoffer had volgens de behandelende arts een schedelbasis- en een ribfractuur opgelopen.

De politie van Nickerie kreeg op 28 januari de melding van een aanrijding met zwaar lichamelijke letsels. De aanrijding had plaatsgevonden op de kruising van de Drs. Abel- en de Gouverneurstraat tussen een personenauto en een bromfiets.

De autobestuurster N.S. die als de veroorzaker is aangemerkt, werd op 29 januari voorgeleid en ingesloten. Haar rijbewijs is sinds 14 augustus 2019 vervallen.

Intussen is de veroorzaker in vrijheid gesteld.

Het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer voor obductie in beslag genomen.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.