Aangepaste maatregelen ’s Lands vanwege COVID-19

GFC NIEUWS- In verband met de situatie rond COVID-19, meer bekend als het coronavirus, zijn er aangepaste maatregelen getroffen om ‘s Lands Hospitaal te bereiken.
De infolijn 146 is ingesteld en kan gebruikt worden om informatie in te winnen over onze dienstverleningen. Ook zwangere vrouwen mogen via dit verkorte belnummer contact opnemen.
Per ingaande heden om 15.00 uur is de ingang van ‘s Lands Hospitaal aan de Henck Arronstraat via het ministerie van Volksgezondheid klaargemaakt speciaal voor de zwangeren.
Gevraagd wordt om daar de instructies van het personeel van de afdeling Bewaking & Beveiliging op te volgen.
Overige gebruikers (bezoekers, patiënten, cliënten en leveranciers) blijven gebruik maken van de ingang aan de Tourtonnelaan, waar het desinfecteren van de handen een voorzorgsmaatregel is, alvorens het terrein betreden kan worden. Het toegestane bezoek per patiënt is één persoon.
De aangepaste openingstijden van de Apotheek sinds donderdag 19 maart zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 17.00 uur en zaterdag gesloten voor het publiek. De Apotheek is aan de achterzijde via de Henck Arronstaat bereikbaar.
De Wachtapotheek dienstregeling blijft ongewijzigd.

Overige berichten