fbpx
Aangepaste maatregelen ’s Lands vanwege COVID-19

GFC NIEUWS- In verband met de situatie rond COVID-19, meer bekend als het coronavirus, zijn er aangepaste maatregelen getroffen om ‘s Lands Hospitaal te bereiken.

De infolijn 146 is ingesteld en kan gebruikt worden om informatie in te winnen over onze dienstverleningen. Ook zwangere vrouwen mogen via dit verkorte belnummer contact opnemen.

Per ingaande heden om 15.00 uur is de ingang van ‘s Lands Hospitaal aan de Henck Arronstraat via het ministerie van Volksgezondheid klaargemaakt speciaal voor de zwangeren.

Gevraagd wordt om daar de instructies van het personeel van de afdeling Bewaking & Beveiliging op te volgen.
Overige gebruikers (bezoekers, patiënten, cliënten en leveranciers) blijven gebruik maken van de ingang aan de Tourtonnelaan, waar het desinfecteren van de handen een voorzorgsmaatregel is, alvorens het terrein betreden kan worden. Het toegestane bezoek per patiënt is één persoon.

De aangepaste openingstijden van de Apotheek sinds donderdag 19 maart zijn van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 17.00 uur en zaterdag gesloten voor het publiek. De Apotheek is aan de achterzijde via de Henck Arronstaat bereikbaar.

De Wachtapotheek dienstregeling blijft ongewijzigd.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…