fbpx

98 nieuwe coronagevallen, 39 genezen en 30ste dode

GFC NIEUWS- 98 nieuwe coronagevallen zijn binnen een etmaal bijgekomen.

Daarnaast zijn 39 personen genezen. Het aantal actieve gevallen staat op 785. Nog een persoon is gisteren komen te overlijden aan het virus. Het aantal doden staat nu op 30. 

Om 21.00 uur vanavond zal president Chandrikapersad Santokhi het volk toespreken. De president zal hoogstwaarschijnlijk nieuwe Covid-19-maatregelen aankondigen.

Steeds meer bedrijven moeten hun deuren sluiten, vanwege Cpvid-19-gevallen op de werkvloer.

Vandaag werd bekend dat medewerkers van het Staatsziekenfonds en Combe Markt besmet zijn met het coronavirus.

De directie van Combe Markt schreef hierover het volgende:

“Wij van Combe Markt maken bekend dat al onze filialen volledig zijn ontsmet door het bedrijf N.V. ALPHA CONTROL (AGROFIX). Combe Markt draagt zorg voor de veiligheid van klanten en personeelsleden, maar verzoekt ook eenieder om ook zorg te dragen voor de eigen veiligheid en dat van de medemens door het in acht nemen van de geldende Covid-19-regels, waaronder het dragen van een mondkap, social distancing en het reinigen van je handen.”

BEKIJK OOK
Somohardjo bij Congres Jawa: Javanen 'de blaka dotie van Suriname'

Het bedrijf geeft uiteindelijk toe dat een aantal medewerkers is besmet met het coronavirus. “Er circuleren berichten op Facebook over personeelsleden die positief getest zijn op Covid-19. Wij kunnen die berichten helaas niet ontkennen. Er zijn zeker enkele gevallen onder het personeel die in quarantaine zijn. Wij wensen ze spoedig herstel toe. Wij werken steeds aan de veiligheid van onze klanten en personeelsleden.”