fbpx

94 procent COVID-19 doden had onderliggende klachten als overgewicht, diabetes en hypertensie

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Ruim 94 procent van de mensen die zijn overleden door COVID- 19 hadden onderliggende klachten zoals diabetes, hoge bloeddruk, overgewicht, hartklachten, kanker, alzheimer en dergelijken.

gemberslank facebookQ | GFC NieuwsDat laat het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) weten.

Dr. Nicole Saphier zegt aan FOX News dat de ruime meerderheid overleden personen mogelijk  COVID-19 zouden hebben overleefd indien ze gezond waren. “Maar het virus heeft hun toch al slechte gezondheid het laatste zetje gegeven met helaas de dood tot gevolg”.

Topexperts laten al jaren weten dat een gezonde leefstijl de kans vergroot op het overleven van meerdere ernstige ziektes.

BEKIJK OOK
CBB-directeur Pokie doet aangifte van smaad en laster: Ik tolereer het niet dat CBB onrechtmatig in een kwaad daglicht wordt geplaatst

Een topdeskundige van Constantin vertelt aan GFC Nieuws dat het belangrijk is om vooral te zorgen voor een gezond gewicht, een normale bloeddruk en suikerspiegel.

“Ook de dagelijkse beweging, krachttraining, voldoende diepe slaap, gezonde natuurlijke/onbewerkte voeding met weinig geraffineerde koolhydraten, niet roken, geen alcoholgebruik, geen drugs, minder stress, voldoende zonlicht, ruime ontspanning, een positieve levensinstelling en zorgen voor een goede proteïne-  vitamine- en mineralenbalans zijn de belangrijke factoren”, zegt de Constantin- expert.