fbpx
Facebook Pagelike Widget

92-jarige vrouw is babbeloplichter twee keer te slim af

GFC NIEUWS- Woensdagmiddag stond er een man voor de deur bij een 92-jarige vrouw. Hij vroeg om haar bankpas en pincode. Maar daar trapte deze pientere bejaarde dame niet in.

Het incident vond plaats in Giessendam (NL), meldt de Nederlandse politie.

Babbeltrucs komen nog steeds voor. Met de meest uiteenlopende smoezen proberen oplichters bij ouderen binnen te komen. Toch worden oplichters ook wel eens buiten de deur gehouden.

Deze vrouw nam contact op met de politie, nadat afgelopen weekend en woensdag dezelfde man voor de deur stond. Hij vroeg om haar bankpas en pincode. Ze heeft gezegd dat al die gegevens in beheer zijn bij haar familie.

De man vertrok, maar ze heeft wel wat dingen onthouden. De oplichter is tussen de 30 en 35 jaar, heeft een donkere huidskleur, zwart haar en een smal gezicht. Hij droeg een wit met rood trainingspak. Hij was moeilijk te verstaan.
Laat niemand binnen, wat ze ook verzinnen, aldus de politie.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…