fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

91 actieve Covid-19 gevallen in Suriname

GFC NIEUWS- Vanmorgen werd nog een persoon positief getest op Covid-19. De teller staat nu op 91.
Medici doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren.
“Onze medici moeten zich nu focussen op het indammen van de uitbraak. Als iedereen thuisblijft, en persoonscontact minimaliseert, hebben de medici de gelegenheid om besmette personen te traceren, te isoleren, te behandelen en contract tracing te doen. Alles om de keten van besmettingen te doorbreken en verspreiding van het COVID-19 virus beheersbaar te maken,” zei directeur Cleopatra Jessurun zaterdagavond. Ze benadrukte dat het aantal besmette gevallen in deze periode zal toenemen.
Jessurun: ” We willen geen snelle stijging zien. Het is belangrijk voor medici om de mensen die nu positief zijn de nodige zorg te geven. Als de situatie onbeheersbaar wordt, betekent dit een rechtstreekse ramp voor de volksgezondheid.”
Tot slot gaf de directeur als advies mee: “rust goed uit, eet gezond, gebruik vitaminen, beweeg op uw erf en houdt binnenruimten geventileerd.

OOK INTERESSANT
GLO-scholen Apoera krijgen brood en sap van Kabinet Vicepresident