fbpx

90- jarige grootmoeder die miljoenen meisjes stimuleert om geen man te nemen is fout bezig

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De 90- jarige Amerikaanse grootmoeder ‘Droniak’ die via haar kanaal miljoenen jonge meisjes en volwassen vrouwen stimuleert om geen man in hun leven te nemen en ze daardoor gelukkiger zouden zijn, geeft een totaal verkeerd signaal af.

De hoogbejaarde met 3.4 miljoen volgers op haar sociale mediakanaal beweert dat ze oud en gelukkig is geworden door geen man in haar leven te nemen.

Ze bluft dat ze genoeg mannen kan krijgen die graag een liefdesrelatie met haar zouden willen beginnen. Maar, zo zegt ze, dat geeft alleen maar problemen in het leven.

Het KIVC stoort zich aan de verregaande uitspraken van de vrouw. Volgens het VrouwenCollectief creëert de stokoude dame een verkeerd beeld over mannen en drijft ze zo een wig tussen de twee soorten seksesoorten.

OOK INTERESSANT
In Suriname gaan arme mensen met de taxi naar het werk, in Holland met de fiets of bus

“Om mannen zo generaliserend in een kwaad daglicht te plaatsen draagt niet bij aan gezonde relaties tussen mannen en vrouwen”.

“Ook het beeld dat door haar geschept wordt dat vrouwen geen mannen in hun leven nodig hebben en ze gelukkiger zullen zijn zonder is totaal verkeerd en past niet in een normale samenleving”, aldus het VrouwenCollectief.

Het KIVC ziet het gezin, vader, moeder en kinderen, als het fundament van een normale wereldgemeenschap.

@grandma_droniak

Reply to @shinerskitchen listen up fellas and girls #dating #grandma #single #men

♬ original sound – grandma_droniak

Foto: tiktok.com/@grandma_droniak