fbpx

8e editie Vegetarian Food Festival dit weekend

GFC NIEUWS- De Stichting Eat Yourself Healthy organiseert dit jaar de 8e editie van het Vegetarian Food Festival.

Dit evenement heeft als voornaamste doelstelling vegetariërs in Suriname zichtbaar te maken, de samenleving bewust te maken van de voordelen van een vegetarische leefstijl en plantaardige voeding te promoten.

Standhouders krijgen op dit Festival een “podium” om te tonen wat hun restaurant, catering, bedrijf of organisatie aan vegetarische voeding c.q. producten te bieden heeft. Hierin is ook begrepen veilig geteelde groente en fruit.

Bezoekers van dit Festival zullen genieten van heerlijke Surinaamse en buitenlandse vegetarische gerechten. Ook Wellness organisaties zullen informatie verschaffen over gezond leven. Zoals gebruikelijk zullen er ook diverse lezingen worden gehouden.

BEKIJK OOK
Zwemkampioen Renzo Tjon A Joe hoopt dat Surinaamse overheid zich aan belofte houdt

Verder zijn er ook lezingen.

Dit Festival vindt plaats op 9 en zondag 10 november op het terrein van Suriname Hospitality & Tourism Training Center (SHTTC).

Zoals vorig jaar is ook dit jaar als speciale gast, chef Che Rodrigues ,uit Trinidad & Tobago naar Suriname gekomen.

Che Rodrigues is het meest bekend als TV-presentator en acteur op Trinidad & Tobago, maar hij maakt ook furore als cateraar en food designer. Als food designer maakt hij exclusieve gerechten, zijn eigen creaties.