fbpx
86-jarige vrouw doodgeslagen in Amerikaans ziekenhuis omdat ze niet genoeg afstand hield

GFC NIEUWS- Een 86-jarige vrouw is overleden nadat ze in een ziekenhuis in New York geslagen werd door een patiënt.

Die laatste vertelde de politie dat ze de vrouw sloeg omdat ze zich niet aan de afstandsregels hield.

Janie Marshall ging afgelopen zaterdag naar een ziekenhuis in Brooklyn voor een darmobstructie. Daar werd de 86-jarige vrouw geslagen door een 32-jarige vrouw die in het ziekenhuis was voor psychologische begeleiding.

Marshall viel door de slag met haar hoofd op de grond. Ze stond daarna weer recht en onderging een CT-scan. In afwachting van het resultaat zakte ze plots in elkaar. Ze stierf aan een hoofdtrauma.

De aanvalster werd opgepakt door de politie en verklaarde dat ze de vrouw sloeg omdat ze de minimale afstand van twee meter niet respecteerde. De vrouw was al bekend bij de politie voor 17 feiten, voornamelijk huisvredebreuk. Ze wordt beschuldigd van wanordelijk gedrag.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.